V PREMI LLENGUA NACIONAL

Us anunciem la cinquena convocatòria del Premi Llengua Nacional.

La finalitat del Premi Llengua Nacional és reconèixer autònoms i petites empreses (comerços, mitjans de comunicació, editorials, restaurants, artesans, centres culturals, marxandatge, cooperatives… amb un màxim de 10 treballadors) d’arreu dels Països Catalans que mostrin un ferm compromís amb el català i contribueixin a estendre’n l’ús —i el bon ús—. Els guanyadors de les edicions anteriors van ser Zombi Paella, d’Alacant (creador de jocs en català); el Celler Rendé Masdéu, de l’Espluga de Francolí; Via Empresa (diari digital), i 3DNassos (revista digital de videojocs).

El Premi, dotat amb 3.000 €, es lliurarà el dia 23 de novembre del 2022. Entre el 19 de setembre i el 30 d’octubre, podeu presentar la vostra candidatura mitjançant el formulari que trobareu a la nostra pàgina web: www.llenguanacional.cat/premi

El jurat, format per personalitats reconegudes en el món de la llengua, tindrà en compte, a l’hora de triar el guanyador, aspectes com la política comunicativa interna i externa, l’ús de les noves tecnologies en català, la qualitat lingüística en la publicitat i les xarxes socials, la tradició o l’arrelament dins la comunitat, o haver-se obert camí en català en un sector on no és gaire present.

Volem fer arribar aquesta iniciativa a nous sectors i augmentar el prestigi del català entre els autònoms i en la petita empresa. Ens hi ajudeu presentant-vos al Premi, si fa al cas, o fent-ne difusió?

El Premi Llengua Nacional té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *