Sempre al costat del Govern i de les institucions de Catalunya

La Junta de l’Associació Llengua Nacional vol mostrar el seu suport més decidit al Govern de la nova República Catalana.

Felicitem el Govern per haver tingut el coratge de complir el mandat del poble i l’animem a actuar amb la màxima determinació en la construcció de la República, amb la certesa que tindrà tot el suport popular necessari.

Som conscients que res no serà fàcil d’ara endavant, i que hi haurà moments en què la repressió de l’Estat espanyol ens pot desmoralitzar. Ens comprometem a afrontar aquests moments amb serenitat i a ajudar a esvair els dubtes dels nostres conciutadans.

Ens hem de creure que som un estat i hem d’actuar realment com a tal, tant el Govern com la societat, cadascun de nosaltres a títol individual i col·lectiu. No reconeixem altres representants que els que ja hem escollit els catalans a les urnes.

Ara se’ns presenta l’oportunitat de restituir a la llengua catalana el lloc que li correspon, tant al màxim nivell acadèmic com al carrer, a l’escola, etc. Fem-ho.

Junts ho aconseguirem! Visca la República Catalana!

 

Associació Llengua Nacional
Octubre del 2017

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *