Renovació Junta de l’Associació Llengua Nacional

Abel Carretero, M. Rosa Bayà, Màriam Serrà, Jaume Casassas i Marc Sangles després de l’assemblea, a la seu de Llengua Nacional

En l’assemblea general ordinària del 8 de març d’enguany, Màriam Serrà va ser elegida presidenta de l’Associació Llengua Nacional en substitució d’Abel Carretero, que ha estat al capdavant de l’entitat durant els darrers quatre anys.

Serrà és lingüista i escriptora, i s’ha dedicat sempre a la defensa i la divulgació de la llengua i la cultura dels Països Catalans.

També hi ha hagut renovació d’altres càrrecs que expiraven, de manera que l’actual Junta de Govern la formen els membres següents:

Màriam Serrà (presidenta); Pere Poy (vicepresident); Marc Sangles (secretari); Andreu Salom (vice-secretari); Xavier Graells (tresorer); Jaume Casassas, Arnau Colominas, Maria Cucurull, Guillem Onyós, Sergio Sanchez i Angès Toda (vocals).

Albert Jané, que havia comunicat la seva decisió de no renovar el càrrec de vocal, ha estat nomenat en aquesta assemblea Membre d’Honor de la Junta de Govern per la seva incommensurable dedicació a l’Associació.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *