Presentació del número 120, Especial Joan Fuster, a Palma

El passat 25 d’octubre es va dur a terme, a la Llibreria Quart Creixent de Palma, la presentació de Llengua Nacional i de l’Especial Joan Fuster, corresponent al número 120 de la revista.

L’acte comptà amb la presència del representant de Llengua Nacional a Mallorca, Andreu Salom, i amb les intervencions de dos bons coneixedors de Joan Fuster: el professor Jaume Corbera, soci i col·laborador de la nostra publicació, i el professor i escriptor Damià Pons, comissari de l’Any Fuster a les Illes Balears.

Primerament, tingué lloc la presentació de l’Associació i de l’Especial dedicat a Joan Fuster, en què es feu, per part d’Andreu Salom i de Jaume Corbera, una breu explicació dels articles que figuren en el número monogràfic i de llurs autors. Posteriorment, el comissionat i especialista en literatura catalana, el campaneter Damià Pons, realitzà una exposició magistral sobre la vida i l’obra del gran autor de Sueca.

La vetllada i la presentació transcorregueren en un marc distès d’agradable complicitat cultural, davant un públic força interessat pel que fa tant a aspectes relatius a la revista i l’Especial dedicat a Fuster com a la mateixa obra fusteriana.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *