Presentació del número 120, Especial Joan Fuster, a Andorra la Vella

El 29 de novembre passat va tenir lloc la presentació del número 120 Especial Joan Fuster de la revista Llengua Nacional a la Llibreria La Trenca d’Andorra la Vella.

A diferència de la que es va fer a Palma, aquesta era la primera vegada que l’Associació i la revista es donaven a conèixer al Principat d’Andorra.

En aquesta ocasió, l’acte el moderà el periodista i escriptor Arnau Colominas, i hi van intervenir la representant de Llengua Nacional a Andorra, Maria Cucurull, i la professora de català del Govern d’Andorra i àmplia coneixedora de Fuster, Eva Culleré.

Arnau Colominas i Maria Cucurull van presentar l’Associació i aquest especial dedicat a Joan Fuster, amb comentaris sobre els articles del número monogràfic. Per la seva banda, l’especialista en literatura catalana, Eva Culleré, feu una petita dissertació sobre la vida i l’obra del autor suecà, amb la participació d’un públic motivat pel món de la llengua, les lletres i la cultura.

Amb aquesta presentació en un espai completament nou, modern i atractiu, La Trenca s’afegeix a les llibreries on ja es pot trobar la nostra revista.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *