Posada en marxa del repositori de revistes

La secció La revista del web de Llengua Nacional conté totes les revistes publicades fins ara en format PDF. L’accés des del primer número (octubre de 1991) fins al número 95 (2n trimestre del 2016) és obert a tothom. En canvi, els quatre últims números (del 96 al 99) només estan a disposició de socis i subscriptors mitjançant una contrasenya personal que ens heu de demanar. Quan surti al carrer el número 100, alliberarem el número 96 i mantindrem restringides les revistes del número 97 al 100.

Tot seguit us expliquem com podeu fer les diferents consultes d’aquest material en línia.

Del número 1 al 95

Si voleu consultar una revista entre el número 1 i el 95, heu d’anar a l’apartat La revista > Cercador. Des d’aquí podeu fer dos tipus de cerca:

) Si aneu a l’Índex de totes les revistes, veureu la llista de tots els números i podreu seleccionar els que us interessin.

) Si aneu a Cercador, podreu fer cerques per paraules clau de la mateixa manera que ho faríeu a Google. De fet, el cercador que fem servir és el de Google, però, en lloc de buscar per tota la xarxa, centra les cerques en els nostres revistes i us diu en quin número hi ha aquell tema, autor, etc. que li hàgiu demanat.

Consulta dels quatre últims números

Tal com hem dit, els quatre últims números publicats només estan a disposició de socis i subscriptors. Per a accedir-hi, heu d’aconseguir una contrasenya personal demanant-la a l’adreça electrònica .

Quan la tingueu, heu d’anar a l’apartat La revista > Últims números, i clicar l’opció «Si estàs registrat, entra aquí». Se us obrirà una pàgina on haureu d’indicar la vostra adreça electrònica i la contrasenya que us haurem donat.

Esperem que totes aquestes opcions per accedir a les revistes siguin del vostre interès. Si ens voleu fer comentaris o propostes de millora, escriviu-nos a

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *