«Que comenci l’espectacle... en català!»

Ens parlaran de la seva experiència el director de cinema Lluís Danés, l’actriu Carme Sansa i el cantautor Cesk Freixas, conduïts per Màriam Serrà, presidenta de Llengua Nacional.

Llengua Nacional 122

Nou disseny, nova edició, noves seccions... 

Els dies de la setmana

/
El nostre refranyer no podia pas deixar de banda els dies de la setmana.

Bon Nadal

/
Per Santa Llúcia, un pas de puça; per Nadal, un pas de pardal;

Doblar en català, més necessari que mai

/
El dimecres 14 de desembre va tenir lloc la segona taula rodona del cicle «Parlem-ne!» d’enguany, aquesta vegada, dedicada al món del doblatge.

«Doblar en català, més necessari que mai»

/
Us convidem a seguir la taula rodona del cicle «Parlem-ne!» corresponent al segon semestre d’enguany, en format virtual, que ens farà conèixer el món del doblatge i la necessitat que tota la producció audiovisual la tinguem disponible en la nostra llengua.

Presentació del número 120, Especial Joan Fuster, a Andorra la Vella

/
El 29 de novembre passat va tenir lloc la presentació del número 120 Especial Joan Fuster de la revista 'Llengua Nacional' a la Llibreria La Trenca d’Andorra la Vella.

Catalannets guanya el V Premi Llengua Nacional. Menció Especial per a Viasona

/
Enguany, el Jurat d’aquesta cinquena edició del Premi Llengua Nacional ha decidit atorgar el guardó a la iniciativa de Catalannets, una associació sense ànim de lucre que treballa per normalitzar l’ús de la llengua catalana a les xarxes socials.

Lliurament del Premi Llengua Nacional

/
L'acte tindrà lloc el dia 23 de novembre del 2022, a les 7 del vespre, a l'Auditori Cullell i Fabra del Centre Sant Pere 1892, C. de Sant Pere més Alt, 25 de Barcelona.

Presentació del número 120, Especial Joan Fuster, a Palma

/
El passat 25 d’octubre es va dur a terme, a la Llibreria Quart Creixent de Palma, la presentació de Llengua Nacional i de l’Especial Joan Fuster, corresponent al número 120 de la revista.