Llengua Nacional desembarca a Mallorca

Membres de la junta directiva de l’Associació Llengua Nacional ens vam desplaçar a Palma aquest dimecres, 2 de maig, per presentar les darreres novetats de la revista del mateix nom: l’assoliment dels cent primers exemplars i la publicació del número 102, especial Manuel de Pedrolo. El president de l’Associació i director de la revista, Abel Carretero, i Màriam Serrà, vicepresidenta i coordinadora del número de Pedrolo, vam ser els encarregats de les dues presentacions públiques.

En aquest context, al matí vam dur a terme un acte a la Universitat de les Illes Balears (UIB) destinat als estudiants de filologia catalana per presentar-los no únicament els dos números esmentats, sinó també les principals accions de l’Associació i el recorregut dels més de vint-i-cinc anys que l’avalen. Finalment, vam parlar de com volem afrontar els reptes que ens planteja el futur.

Al vespre, a Ca n’Alcover, local d’Obra Cultural Balear (OCB), vam repetir l’experiència, en aquest cas adreçant-nos a un públic més adult i amb altres visions de la llengua i els Països Catalans. La resposta va ser molt positiva i es va crear un debat molt fructífer que va donar peu a noves idees per a l’esdevenidor.

Volem agrair especialment a Jaume Corbera, actiu col·laborador de la revista, que ens convidés a participar en aquests actes a fi d’estrènyer llaços i crear complicitats entre territoris de parla catalana. Estem molt contents d’haver pogut respondre a la seva petició.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *