@Lacintapv guanya el concurs fotogràfic #FabradeVacances i @Jepetgi obté l’accèssit amb una autofoto

@Lacintapv ha guanyat el primer premi del concurs fotogràfic #FabradeVacances, una iniciativa d’homenatge al Mestre en l’any que porta el seu nom. La fotografia, a parer de l’entitat organitzadora, l’Associació Llengua Nacional, reuneix els requisits de qualitat, originalitat i informació rellevant del Mestre per a guanyar el primer premi del concurs, dotat amb una màquina de fotografiar esportiva Go Pro de prestacions avançades.

Tal com ens explica @Lacintapv en la seva piulada: “El 5 de juliol de 1945 la Universitat de Tolosa va nomenar Pompeu Fabra doctor honoris causa. L’acte va tenir lloc a l’antiga Facultat de Lletres, avui en dia carrer (o ‘carrièra’) d’Albert Lautmann”.

La guanyadora del #FabraDeVacances rebrà l’obsequi el 20 de novembre, precisament en l’acte de lliurament del Primer Premi Llengua Nacional 2018, uns guardons per a reconèixer projectes empresarials d’arreu dels Països Catalans  compromesos amb el català i amb el bon ús de la llengua.

L’entitat organitzadora, juntament amb l’Any Fabra, agraeix l’interès i l’esforç a tots els que han contribuït, enmig de la calor de l’estiu, a homenatjar el Mestre.

 

L’accèssit, per a @Jepetgi

En la categoria d’autofotos (selfies), @Jepetgi s’ha fet mereixedor del còmic Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua‘, de Gemma Pauné i Oriol Garcia Quera, per la imatge que constata la seva presència en un dels espais Fabra més significatius: la tomba del Mestre, “Seny ordenador de la llengua catalana”, a Prada de Conflent. La novel·la gràfica sobre Fabra ha estat editada per Dalmau Editors amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, l’Institut d’Estudis Catalans i la Càtedra Pompeu Fabra.

Les vostres aportacions al concurs

 

Destaquem la imatge de @turrosselloanna, que ens va ajudar molt quan vam començar a difondre el #FabraDeVacances: va aportar la primera imatge del concurs i va contribuir a fer-lo rutllar

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *