La Nit de les Revistes, un any més

Com cada any, l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha organitzat la ja exitosa Nit de les Revistes i la Premsa en Català, en el marc de l’Espai Endesa a la ciutat de Barcelona. Aquest vetllada premia revistes i rotatius que vertebren el país mitjançant l’esforç de moltes persones, i ho fan en la nostra llengua, la llengua pròpia del país.

L’any passat Llengua Nacional va rebre una distinció pels 25 anys d’existència de l’associació, i enguany tampoc no ens hem volgut perdre la festa. En un ambient tenyit de reivindicació, en un acte presidit pel president del Parlament, Roger Torrent, i la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, es va reconèixer la gran tasca que fem els professionals de l’edició, tant de les revistes com de la premsa, especialment la que té caràcter comarcal.

En el 2017 l’acte era presidit per Carme Forcadell i Josep Rull, actualment presos polítics a les presons espanyoles, pels quals es va tenir un sentit record, com també per la resta de polítics empresonats i exiliats.

Des de Llengua Nacional estem molt satisfets de poder assistir a actes en representació de tots els socis que ens fan costat i que aposten per la nostra feina al capdavant de l’associació. A l’acte hi ha assistit el president, Abel Carretero, la vice-presidenta, Màriam Serrà, el vice-secretari, Marc Sangles, i els vocals Montse Sarret i Jaume Casassas.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *