IV Premi Llengua Nacional

El Premi Llengua Nacional arriba a la quarta edició. Amb aquests guardons, la nostra entitat vol reconèixer projectes empresarials d’arreu dels Països Catalans que mostrin un compromís ferm amb el català i que contribueixin a l’extensió de l’ús —i del bon ús— de la llengua.

Poden presentar-se al Premi Llengua Nacional petites empreses i cooperatives (comerços, mitjans de comunicació locals, editorials, cooperatives de consum, etc.) de no més de deu treballadors. Les candidatures per a l’edició del 2021 s’han d’enviar del 20 de setembre al 31 d’octubre mitjançant el formulari electrònic que trobareu a la pàgina  https://llenguanacional.cat/premi.

 

Es valoren diversos aspectes de les candidatures:

  • L’originalitat de la proposta lingüística.
  • La contribució al foment de l’ús del català.
  • La possibilitat de servir de model per a altres iniciatives.
  • La política comunicativa de l’empresa, tant pel que fa a la comunicació interna com externa.
  • L’ús i promoció de les noves tecnologies en català.
  • La qualitat lingüística de la pàgina web, les xarxes socials i els materials publicitaris.
  • La dificultat del projecte per a desenvolupar-se en català tant per l’àmbit sectorial en què es duu a terme com per l’àmbit geogràfic on té lloc.

El premi al projecte guanyador té una dotació econòmica de 2.000 euros. El jurat pot decidir atorgar una menció especial si creu que algun altre projecte ho mereix. En cas que s’atorgui, la menció està dotada amb 500 euros.

El IV Premi Llengua Nacional es lliurarà en el marc d’un acte que se celebrarà al Centre Sant Pere (Barcelona), seu de la nostra entitat, si la situació sanitària ho permet.

Podeu trobar tota la informació clicant aquí.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *