#FabraDeVacances: les bases del concurs d’estiu de Llengua Nacional


#Fabradevacances és l’etiqueta identificadora a les xarxes d’un concurs fotogràfic que proposa plasmar en imatges el record del Mestre en el que anomenem espais Fabra: llocs relacionats amb la vida del codificador de la llengua catalana o carrers, edificis, places, monuments, sales, equipaments… que duen el nom de Pompeu Fabra. El concurs no té limitacions geogràfiques.

 

Bases

A partir de l’etiqueta #Fabradevacances i havent de seguir prèviament els comptes @AnyFabra i @LlenguaNacional, els aficionats a la fotografia podran publicar les seves instantànies a les xarxes socials, des d’on seran seleccionades per l’organització.

Pel que fa al format, s’admet una àmplia varietat d’imatges: autofotos (les anomenades selfies), fotografia artística, mems, muntatges, vídeos curts… En definitiva, imatges populars i creatives, més serioses o més divertides que, des de la simpatia i el respecte, acreditin la presència en un espai Fabra de l’àmbit internacional.

El concurs estarà actiu els mesos de juliol, agost i setembre, en els quals #Fabradevacances proposa als aficionats a la fotografia que cerquin els espais Fabra en les seves activitats de vacances i que els comparteixin amb la comunitat de les xarxes socials, en aquest cas Twitter, Facebook i Instagram.

Com que un estímul en forma d’obsequi pot ajudar a dinamitzar l’assoliment dels objectius, la persona que realitzi la imatge més interessant des de tots els punts de vista rebrà una màquina GO PRO d’esports d’aventura de prestacions avançades.

El jurat el formaran un fotògraf professional de prestigi, una dissenyadora, representants de l’Any Fabra, la DGPL i Llengua Nacional. Totes les imatges que compleixin uns estàndards de qualitat mínims seran exposades als webs i reculls oportuns. Els autors n’hauran de cedir els drets a Llengua Nacional i a Any Fabra.

 

¿Us imagineu la plaça de Pompeu Fabra de Badalona, o l’Institut Pompeu Fabra de Vallirana, o el carrer de Pompeu Fabra a Andorra, o el passeig de Pompeu Fabra de Tremp… amb un grup de persones que sostenen un cartell amb la inscripció “#FabraDeVacances”, o un  “Fabra on fire”, o “Visca els pronoms febles”, o…?

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *