#FabraDeVacances: les bases del concurs d’estiu de Llengua Nacional


#Fabradevacances és l’etiqueta identificadora a les xarxes d’un concurs fotogràfic que proposa plasmar en imatges el record del Mestre en el que anomenem espais Fabra: llocs relacionats amb la vida del codificador de la llengua catalana o carrers, edificis, places, monuments, sales, equipaments… que duen el nom de Pompeu Fabra. El concurs no té limitacions geogràfiques.

 

Bases

[wp-svg-icons icon=”tag” wrap=”span”] A partir de l’etiqueta #Fabradevacances i havent de seguir prèviament els comptes @AnyFabra i @LlenguaNacional, els aficionats a la fotografia podran publicar les seves instantànies a les xarxes socials, des d’on seran seleccionades per l’organització.

[wp-svg-icons icon=”tag” wrap=”i”] Pel que fa al format, s’admet una àmplia varietat d’imatges: autofotos (les anomenades selfies), fotografia artística, mems, muntatges, vídeos curts… En definitiva, imatges populars i creatives, més serioses o més divertides que, des de la simpatia i el respecte, acreditin la presència en un espai Fabra de l’àmbit internacional.

[wp-svg-icons icon=”tag” wrap=”i”] El concurs estarà actiu els mesos de juliol, agost i setembre, en els quals #Fabradevacances proposa als aficionats a la fotografia que cerquin els espais Fabra en les seves activitats de vacances i que els comparteixin amb la comunitat de les xarxes socials, en aquest cas Twitter, Facebook i Instagram.

[wp-svg-icons icon=”tag” wrap=”i”] Com que un estímul en forma d’obsequi pot ajudar a dinamitzar l’assoliment dels objectius, la persona que realitzi la imatge més interessant des de tots els punts de vista rebrà una màquina GO PRO d’esports d’aventura de prestacions avançades.

[wp-svg-icons icon=”tag” wrap=”i”] El jurat el formaran un fotògraf professional de prestigi, una dissenyadora, representants de l’Any Fabra, la DGPL i Llengua Nacional. Totes les imatges que compleixin uns estàndards de qualitat mínims seran exposades als webs i reculls oportuns. Els autors n’hauran de cedir els drets a Llengua Nacional i a Any Fabra.

 

¿Us imagineu la plaça de Pompeu Fabra de Badalona, o l’Institut Pompeu Fabra de Vallirana, o el carrer de Pompeu Fabra a Andorra, o el passeig de Pompeu Fabra de Tremp… amb un grup de persones que sostenen un cartell amb la inscripció “#FabraDeVacances”, o un  “Fabra on fire”, o “Visca els pronoms febles”, o…?

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *