Assemblea general ordinària 2020

El dimecres 3 de març del 2021 es va celebrar l’assemblea general ordinària de socis corresponent a l’exercici 2020.

Aquesta ha estat la primera assemblea de l’Associació celebrada en format telemàtic a causa de les restriccions existents per mor de la pandèmia. Per aquest motiu, juntament amb la convocatòria, els nostres associats van rebre la memòria d’activitats i un full de votació anticipada en què també podien expressar dubtes i fer comentaris, que serien respostos en directe durant l’assemblea.

Si bé ens mancà l’escalf del contacte humà a que estàvem acostumats –l’oportunitat de posar cara a alguns dels associats que no coneixem, de l’encaixada de mans, de fer-la petar una estona després de la reunió…–, hem constatat que aquest format virtual ha afavorit la participació dels qui viuen lluny de Barcelona.

Precisament, en l’assemblea ja vam destacar que les altes de socis i subscriptors durant el 2020 procedien majoritàriament de comarques de tots els territoris de parla catalana, incloent-n’hi una de Tolosa de Llenguadoc, i val a dir que les que s’han produït durant el primer trimestre del 2021 segueixen la mateixa tendència. Això ens
referma en l’objectiu que ens havíem marcat de descentralització, de fer que la revista i les activitats de Llengua Nacional reflecteixin la situació lingüística del conjunt dels Països Catalans.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *