Assemblea general ordinària 2018

El dimarts 19 de febrer es va celebrar, a l’Auditori de la seu de l’Associació Llengua Nacional, l’assemblea general ordinària de socis corresponent a l’any 2018.

En aquesta sessió, el president va destacar l’estabilitat de la Junta de Govern i informà de l’expansió territorial que hem iniciat a fi d’ampliar la presència de la revista, així com la col·laboració amb altres entitats, més enllà de l’àmbit del Principat de Catalunya, ja que fins ara no era gaire significativa.

També vam informar de l’augment de l’activitat de l’Associació (assistència a actes on hem estat convidats, organització d’actes propis, etc.), amb novetats com l’edició del I Premi Llengua Nacional per a distingir petites empreses i cooperatives que destaquin per l’ús i el bon ús de la llengua, o les edicions especials dels números 102 i 103 de la revista, dedicats a Manuel de Pedrolo i a Pompeu Fabra, respectivament, amb motiu de la celebració de l’Any Pedrolo i l’Any Fabra.

Així mateix vam fer una crida a col·laborar en la nostra publicació amb articles sobre llengua i a cercar nous socis que garanteixin l’economia de l’entitat perquè puguem dur a terme totes les activitats programades per al 2019.

Consulteu la memòria d’activitats del 2018 a la secció de Transparència del nostre web.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *